Matero 27 cze 2019, 15:35 |
Chciałabym przystapić jak najszybciej do egzaminu PMP i mam pytania odnośnie waszych doświadczeń jezeli chodzi o kursy organizowane przez PMI lub MT&DC. |
Dominik_G 5 wrz 2019, 0:37 |
Niestety nie brałem udziału w żadnym szkoleniu MTDC przygotowującym do ezgaminu PMP. Z tego co mi wiadomo, szkolenia te mają dobrą opinię wśród uczestników. Niestety ich cena trochę odstręcza, biorąc pod uwagę, że przygotowanie do egzaminu to zwykle kilka szkoleń z wybranych działów metodyki. |
Monia 14 wrz 2019, 22:55 |
Ja nie korzystałam z kursów przygotowujących i dało się. Mogę zwrócić uwagę na jeden ważny element - podręcznik PMBOK Guide i wiedza w nim zawarta jest niewystarczająca do zdania egzaminu! Najlepszym podręcznikiem jaki znam jest podręcznik-bryk zawierający również pytania testowe wraz z Cd Rity Mulcahy "PMP Exam Prep"!!! (można kupić na aukcjach internetowych Amazona za 22$). W Polsce książkę razem z multimediami widziałam w księgarni Bankowej, ale za kosmiczną cenę ok 3 tyś zł. |
Matero 17 gru 2019, 12:45 |
Dzięki wielkie. Kupilam PMBOka i zamówiłam kilka dni temu z Amazona ta książkę PMP exam prep. trochę sie załamałam ze PMBok jest nieswytarczajacy Zamierzam sie wybrac na kurs przygotowujacy do egzaminu , na razie mysle o MTDC ... chyba jest w miare "korzystny cenowo" 3 dni -- 4 tys. widzialam droższe ok 6-7 tys. |
Tomas 7 sty 2020, 11:58 |
Witaj, Z mojego doświadczenia wynika, że najlepiej jest zrobić możliwie jak najwięcej testów próbnych. W internecie jest tego dużo i nie koniecznie trzeba za nie płacić. Jest bardzo dużo pytań testowych za darmo. Tylko w ten sposób oswoisz się z pytaniami, poznasz obszary wiedzy które musisz uzupełnić i nic Cię nie zaskoczy na samym egzaminie. Powodzenia. |
Tomasz_M 27 sty 2020, 21:06 |
PMBOOK jest wystarczajacy + zaznajomienie sie z wartosciami etycznymi promowanymi na http://pmi.org. Wydawanie pieniedzy na MTDC i inne oferty to tak jakbys palila pieniadze w plomieniu swiecy. Jesli juz to zachowaj papier na "basic human needs". Pozdrawiam i zycze wszystkim "high exam results". |
Edula 30 mar 2020, 18:54 |
Ja polecam, wysoki poziom, moim zdaniem warto MT&DC |
Fosal 8 kwi 2020, 13:47 |
Życze powodzenia. Ponadto jeśli można Ci radzić, to proponuję zrobić maximum testów z Rity. Mają swoją specyfikę i z obserwacji innych osób często te pytania i różne ich warianty są popularne na egzaminie. Nie ma innej rady jak wkuć pewne specyficzne elementy, definicje na pamięc, które podaje Rita oraz zwrócić uwagę na jej sugestie - nie ma ich w PMBOKu. |
Artek 2 cze 2020, 8:46 |
Polecam szkolenia przygotowujace do CAPM/PMP Więcej informacji na stronie: http://www.kurspmp.com Tematyka kursu odpowiada zagadnieniom testowanym podczas egzaminu PMP. Kurs przybliża także ogólne zasady prowadzenia projektów oraz zadządzania aspektami związanymi z nimi. |
kyleshan 2 sty 2026, 18:35 |
Kaufen K2 Infused Paper – K2 Spice Paper zum Verkauf 1 814 790 6375
Kaufen K2 Infused Paper Online – K2 Spice Paper zum Verkauf bei Legit Chem Sales Kaufen K2 Infused paper K2-infundiertes Papier ist ein Blatt mit synthetischen Cannabinoiden, oft als "K2" oder "Bild" bezeichnet. Diese Chemikalien imitieren THC, können aber unvorhersehbar und gefährlich sein. Das Papier wird typischerweise geräuchert oder verdampft, was schwerwiegende Gesundheitsrisiken birgt. Seine Verwendung ist in vielen Regionen aufgrund von Sicherheitsbedenken illegal oder eingeschränkt. Kaufen K2 Gewürzpapier Warum bei Legit Chem Sales kaufen Konvenience: Shop jederzeit, überall, wo keine Notwendigkeit zu reisen oder warten in Linien. Qualität: Hochwertige Synthetische Cannabinoide. Bester Preis: Sehr wettbewerbsfähiger Preis mit bestem Deal. Lieferung: Produkte werden direkt an Ihre Haustür geliefert, Zeit und Mühe sparen. Exklusive Angebote: Wir bieten tolle Rabatte, Flash-Verkäufe und Promo-Codes. Easy Returns: 100% Hassfreie Rückkehr und 100% Full Refund-Richtlinien. Secure Payments: Trusted-Plattformen bieten verschlüsselte Zahlungsoptionen für Sicherheit. Kaufen k2 Papier Diablo K2 Spray zum Verkauf Kontaktieren Sie uns für Bestellung: WhatsApp: 1 (814) 790 6375 Telegram Benutzername: @Legitchemstore Signal: legitchemsales.68 Email: sales@legitchemsales.com http://legitchemsales.com/ Link: https |